Pages

Salı, Ocak 11, 2011

Lion -Demon Witch

 





Başlangıç HP: 454
Başlangıç MP: 286
Move Speed: 290
Str: 16 + 1.7
Agi: 15 + 1.5
İnt: 22 + 3
Armor: 1
 




+ları
-İyi bir disabler.
-Çok iyi bir nuker.
-Her türlü role bürünebilir.


-leri
-Düşük armor.
-Düşük ms.
-Çok kırılgan




İmpale

Lion yerden rakibe doğru kazıklar gönderir rakibi stunlar ve damage verir.


Level 1: Rakibe 60 damage ve 0.5 saniye stun verir


Level 2: Rakibe 130 damage ve 1 saniye stun verir.


Level 3: Rakibe 200 damage ve 1.5 saniye stun verir.


Level 2: Rakibe 260 damage ve 2 saniye stun verir.


(Cd:12 sn. her levelde Mana Cost: 100/120/145/170)



Range olarak oyundaki en uzunudur, 700 range'e sahiptir. Alan etkilidir, aynı anda hem creepleri farmlamak için hemde rakibi rahatsız etmek için kullanabilirsiniz. farmlamak içinde mage creeplere atacagımız bir lvl4 impale ve bir normal saldırı ölmeleri için yeterli olacaktır.


Micro olarak skille baktıgımızda skill 0.3 saniye delay ile kullanılıyor. yani demon witchin etrafında mavi bi aura gördügünüzde eğer blink skilliniz varsa kullanın. skillin cast time'i ve kazıkların size ulaşma süresinde doğru zamanlamayla skilli atlatırsınız.


Kazıklar üniteleri 0.5 saniye kadar havaya kaldırır yani teknik olarak 0.5 saniye daha ekstradan stun süreniz vardır ve hasar üniteler yere çarptıgı anda gelir. Skilli ben attım killi adam aldı demeyin ünite havadayken ekstradan hasar almıştır.


Skilli özellikle rakibe tıklayarak değil rakibe doğru gelecek şekilde yere tıklayarak kullanmaya çalışın. Örnek olarak rakipte linken vardır atarsanız bi işe yaramaz en iyi ihtimal giden mananıza yanarsınız.


Vodoo

Rakibi belirli bir süreyle tavuğa çevirir.


Level 1: Rakip 1.25 saniye süreyle tavuğa dönüşür.


Level 2: Rakip 2 saniye süreyle tavuğa dönüşür.


Level 3: Rakip 2.75 saniye süreyle tavuğa dönüşür.


Level 4: Rakip 3.5 saniye süreyle tavuğa dönüşür.


(Cd: 13 sn her levelde, Mana Cost: 110/140/170/200)


Hex!Oyunda kastığınızda oyunun kaderini değiştirdiğini düşünürsek hex skili olan bir heromuz var.
Rakibi saf dışı bırakmak için en etkili skillerden bir tanesi. Rakip kaçmaya çalışırken veya bizi kovalarken yavaşlatmak için team battle'larda etkili olan heroları saf dışı bırakmak için ilüzyon varsa onları yok etmek için channeling spell kullanan herolar varsa onları etkisiz hale getirmek için kullanılabilinir.



Mana Drain

Rakip üniteden belirli bir miktar mana çeker ve kendi mana havuzuna ekler.


Level 1: 600 range'den 4 saniye boyunca saniyede 20 mana çeker.


Level 2: 650 range'den 4 saniye boyunca saniyede 40 mana çeker.


Level 1: 700 range'den 4 saniye boyunca saniyede 60 mana çeker.


Level 1: 750 range'den 4 saniye boyunca saniyede 100 mana çeker.


(Cd: 25/20/15/10, Mana Cost: 10 her levelde)


Rakip ünite 800 range uzaklaşınca mana çekme olayı kesilir.


Bu skill sayesinde manaya ihtiyaç herolar için oyun başı tam bir kabus olur. Karşınızda oyun başı sven vardır tiny vardır bu skill sayesinde sadece creep gibi gelip vurmak zorunda kalırlar skill atıcak manayı bulamazlar =) ancak adamın manaya ihtiyacı yoktur bi de range heroysa canınız cidden yanar. mesela drow, viper gibi az mana ile skill kullanan herolar sizi orda pişman edebilirler dikkat edin.


Sadece bu skilli kullanacagımız zaman dikkatli olmamız gerekir skilli kullandıgımız zaman saldırıya açığızdır. bu sebepten bu skill genelde impale combosu ile birlikte kullanılır. impale atarız mana çekeriz veya mana çekeriz adam yaklaşırken impale atarız. bu şekilde kullanarak rakibi creeplerden uzak tutabiliriz bu sayede yanımızdaki hero rahat kasar rakip kasamaz vs vs vs


bu skillin bir başka özelliği ilüzyonları 1 saniye mana çektikten sonra yok etmesi. Karşıdan naga geliyor. impale atarız aldıgı damagelerden hangisi oldugu iyi kötü belli olur bi tanesine vodoo bi tanesine mana drain naga geldigi gibi geri çekilir veya team battlelarda zor bir hale gelir gibi. terrorblade'in ilüzyonlarınıda aynen hızlı bir sekilde yokedebiliriz. Phantom lancerın üstünde denemeyin veya deneyin deneyin kendiniz görün sonuçlarını



Finger of Death

Demon rakipe bir anda yüksek damage verebilen nuke gönderir.


Level 1: Rakibe 500 (600) hasar verir.


Level 2: Rakibe 650 (800) hasar verir


Level 3: Rakibe 850 (1025) hasar verir.


(Mana Cost: 200/420/650(625), Cd:150,90,55(50) sn )


Parantez içindekiler aghanim scepter ile yenilenen değerlerdir.


Sevdiğim skillerden birisi.Birde bu kadar güçlü bir spelli işaret parmağından göndermesi cabası.

Taktikler
İlk lafım kesinlikle aganim kasmayın.4200 gold 250 damage için heba olur.Tamamen para ve zaman kaybı.Yerine ilk olarak linken veya bloodstone bitirmeye çalısın.Ks yapmaktan çekinmeyin.Hatta 50 hpli adama ulti bile atabilirsiniz.Linken veya bsyi oyunun ilk 15 dksında phase ve 2 bracerle kasabilirseniz oyun sizindir.Fazla bir taktiği yoktur fakat Lion el çabukluğu gerektirir.Hele item buildinizide phase,hex ve refresher orb varsa.Genelde Lionun korkması gereken bir hero yoktur fakat bkb kasmış dpsler sizi zorlayabilir.Bu durumda üzerinize hemen bir Eul alın.Birde unutmadan söyleyeyim Bkb atılmış heroya ulti atılır fakat damage almaz.Buna dikkat etmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder